3 Temmuz 2012 Salı

Dang Geun!

Merhabalar~
www.danggeun.net adresine tıklayıpta bu bloğun açılmasına şaşıranlara hemen açıklamayı yapıyorum. Uzun bir zamandır (1 yıl oldu galiba o_O'') danggeun'a ulaşamayanlara ve bekleyenlere kötü bir haberim var. Dang Geun artık forum olarak devam etmeyecek. 
Ortağımın Amerika'ya taşınması ve güvenilir bir teknik admin bulamadığımız için kapatma kararı aldık. İstenerek yapılan bir kapatma kararı değil, mecbur kaldığımız bir durum bu, şartlarımız bunu gerektirdi. Çoğu kişinin de bildiği üzere Dang Geun forum halinden önce yine benim blog adresimdi. Kısacası özüne döndü. ^^
Herkes bloğuma tekrar hoş geldi. =)

Not: Bloğumda mp4 paylaşımlar olmayacak. Hem çok vakit alan hemde bilgisayarın ömrünü bitiren bir emekti o emek. 1 bilgisayarımı bile kaybetttim o şekilde. Artık herkes .avi indiriyor zaten ve paylaşım siteleri gün geçtikçe çoğalıyor. Tüm uzak doğu sitelerinin rakip olmamalarını, birlikte güzel ve başarılı işler yapmalarını diliyorum... ^^


YOSEİ

4 yorum:

  1. Açıkçası çok üzüldüm sitenin kapanmasına ama ne yapalım böyle olması gerekiyormuş. Biz birbirimizle tanıştık. Güzel arkadaşlıklarımız oldu o yeter bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. =) Devam etseydi şuan çok farklı bir konsept ile açılacaktı. Kimbilir belki açılır ileride =) Ben de uzun bir süre Türkiye'de olmayacağım için şimdilik blog adresime yönlendirdim. =)

      Sil
  2. Önemli olan bir arada durabilmek biz bunu çok uzun zamandır başarıyoruz nasılsa canım canınız sağolsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle =)
      Sağol kuzum, keşke yüzyüzede görüşebilme imkanımız olsaydı. Bu fırsatı sakarlığım yüzünden kaçırdım. T.T

      Sil